skip to Main Content
OTree Update September 2019

OTree Update September 2019

Na het bloeien van al de planten in de lente en zomer is het nu tijd om te snoeien. Maar zoals iedereen weet, snoeien doet groeien!

Wij van OTree hebben een ruimte in het CIC Rotterdam! Een ruimte waar start-ups hard kunnen groeien en ontwikkelen met behulp van elkaar. Afgelopen periode is er uitgebreid getest hoe de PhytoAir presteert in de “echte” wereld. Dit is gedaan door middel van een pilot en meerdere testen in verschillende kamers. Nu zijn er wat kleine bugs ontdekt in deze tijd. Wij, als ontwerpers, zullen deze de komende tijd gaan oplossen om zo tot de perfecte plantenpot te komen.

Wij streven er hard naar om in het voorjaar van 2020, wanneer de zaadjes weer ontkiemen, het product op de markt te zetten, te beginnen bij basisscholen. Wij hebben ontdekt dat de OTree hier een groot probleem kan oplossen. Kinderen leren in een onvoldoende luchtkwaliteit en met veel te weinig groen in de omgeving. Waarbij uit meerdere onderzoeken is gebleken dat groen en een gezonde lucht positief bijdragen aan de gemoedstoestand en de leerprestaties.

Komende tijd heeft het team van OTree er twee coaches bij om een zo optimaal resultaat te behalen. Joeri van den Hoek zal ons begeleiden met het ondernemen. Jan Gogelein, Industrieel Ontwerper, zal ons ondersteunen bij het ontwerpen en de productie van de OTree

Back To Top
×Close search
Zoeken