skip to Main Content
Oorzaken van een slechte luchtkwaliteit op kantoor of school
oorzaken
  • Verwarming
  • Verf
  • Meubels en tapijt
  • Schoonmaak
  • Uitstoot van auto’s en industrie
  • Elektronische apparaten zoals printers en computers

Binnenlucht 5x zo slecht als de buitenlucht

Een slechte luchtkwaliteit wordt vaak veroorzaakt door hoge concentraties fijnstof, gifstoffen (VOC's) en CO2. Blootstelling aan deze stoffen kan leiden tot concentratie problemen en gezondheidsklachten zowel op de korte termijn als de lange termijn. Een te lage luchtvochtigheid is vaak ook een boosdoener en uit zich onder andere door middel van een droge huid en prikkelende ogen.

Hoe lossen wij dat op?

OTree gebruikt de, door NASA bewezen, natuurlijke kracht van een plant om de binnenlucht te filteren. In deze vervuilde binnenlucht zitten veel schadelijke gifstoffen die juist gezonde voeding voor planten zijn. Door de technische innovatie van OTree versnellen wij dit opnameproces waardoor wij de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Waar draagt de OTree Lilly aan bij?

VOC icon logo
VOC
Fijnstof icon logo
Fijnstof PM 1.0
VOC icon logo
Luchtvochtigheid
Co2 icon logo
CO2

In 4 stappen zuiveren

1. De vervuilde lucht wordt eerst door het voorfilter gezogen om grote vuildeeltjes als haren en stof op te vangen.

2. Vervolgens wordt de lucht door de ISO16890 gecertificeerde fijnstof filters geblazen om fijnstof PM10.0, PM2.5 en PM1.0 te filteren.

3. Als gevolg van verdamping verkrijgt de lucht een aangename luchtvochtigheid.

4. Rond de wortelen van de plant leven er miljarden micro-organismen die in symbiose met de plant leven. Deze micro-organismen breken de gifstoffen af en geven als gevolg hiervan voedingstoffen af aan de plant, het zogeheten ‘Phytoremediation proces’.

LightTube

Door uitgebreid te testen met met onze gebruikers, is de gebruikerservaring (UX) van de LightTube ontworpen om zowel comfort als de beste interactie te bieden.
De geïntegreerde bewegingssensor herkend de aanwezigheid van de gebruikers en geeft alleen dan de kleurwaardes aan. Door dit te doen wordt het uitzenden van het licht niet als onaangenaam ervaren en is er geen afleiding in de klaslokalen en kantoren.

De linkerkant toont de huidige luchtkwaliteit (IAQ) en de rechterkant toont het waterniveau aan. De LightTube is ontworpen om gebruikers de mogelijkheid te bieden om zelf gemakkelijk het onderhoud te verrichten.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Uw aanvraag naar gezonde lucht is verzonden! Wij nemen binnen 12 uur contact met u op!

Oeps! Uw aanvraag is de lucht blijven hangen! Probeer het opnieuw

PhytoAir will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.