skip to Main Content
Eén OTree met de kracht van 200 kamerplanten

Technologie in samenwerking met de natuur

EEN VEILIG EN GEZONDE LEEFOMGEVING…

COVID-19 vs OTree Lilly

Wij krijgen vaak de vraag of de Lilly ook helpt tegen het Corona virus. Dat doet hij zeker! De filters in de Lilly vangen naast fijnstof en bacteriën ook virussen op. Daarnaast heeft de Universiteit van Harvard een uitgebreid onderzoek verricht naar het verband tussen het fijnstof niveau en de gevolgen van het Corona virus. Zo blijkt dat al een toename van slechts  1 μg/m3 fijnstof in de binnenruimte, een bijdrage levert van maar liefst 8% in het COVID-19 sterftecijfer.

Bron: https://projects.iq.harvard.edu/covid-pm

Onze innovatie

1 De vervuilde binnenlucht wordt door actieve ventilatie opgenomen.

2 Door gebruik te maken van ISO 16890 gecertificeerde filters vindt er mechanische zuivering van fijnstof, aerosolen en virussen plaats.

3 Door verdamping krijgt de droge, fijnstofvrije lucht de ideale luchtvochtigheid.

4 Door optimaal gebruik te maken van de biologische eigenschappen van de plant en de micro-organismen in de grond worden er  schadelijke gifstoffen (voc’s) opgenomen.

5 De schone, gefilterde lucht verspreid zich door het kantoor of lokaal.

6. De LighTube geeft de status van jouw OTree Lilly en de lucht in jouw werkruimte aan door middel van een lichtindicatie. De luchtkwaliteit en het waterniveau van de plant worden door de LighTube weergegeven in real time.

OTree Lilly VS Normale plant

Onafhankelijk laboratorium Fytagoras en onderzoeksorganisatie TNO hebben onze innovatie en de werking van de Lilly bewezen. Hieronder zie je de verbluffende resultaten!

Fijnstof

0% afname bij een normale plant
80% afname bij de Lilly

Gifstoffen (VOC)

0,35 ppm/min opname bij een normale plant
17,26 ppm/min opname bij de Lilly

Luchtvochtigheid

3,5 ml/uur verdamping bij een normale plant
23,6 ml/uur verdamping bij de Lilly

Een ideaal kantoor is een gezond en groene werkruimte

In een kantoor of werkruimte is goede luchtzuivering nodig om de lucht te filteren en een frisse ruimte te behouden. Een frisse werkruimte zorgt voor meer concentratie en een gezondere werkomgeving. Dit kan op een innovatieve en natuurlijke manier door middel van de OTree Lilly.

Schone lucht in de klas bevordert de concentratie van leerlingen en leraren

Wist je dat maar liefst 80% van de Nederlandse basisscholen een ondermaats binnenklimaat hebben? Het klaslokaal is dé plek waar ontwikkeling en zelfontplooiing centraal staan. Een gezonde leeromgeving is hierbij essentieel om optimaal te kunnen concentreren en te presteren.

Benieuwd geworden naar de OTree Lilly? Vraag het gratis informatiepakket aan!

Investeerder?

Geloof je in het innoveren mét de natuur en een groene, gezonde toekomst? Om onze huidige groei maximaal door te kunnen zetten zijn we opzoek naar investeerders. Mail naar info@otree.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken

Uw aanvraag naar gezonde lucht is verzonden! Wij nemen binnen 12 uur contact met u op!

Oeps! Uw aanvraag is de lucht blijven hangen! Probeer het opnieuw

PhytoAir will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.