skip to Main Content
Eén OTree met de kracht van 200 kamerplanten

Technologie in samenwerking met de natuur

EEN VEILIG EN GEZONDE LEEFOMGEVING…

COVID-19 vs OTree Lilly

Wij krijgen vaak de vraag of de Lilly ook helpt tegen het Corona virus. Dat doet hij zeker! De filters in de Lilly vangen naast fijnstof en bacteriën ook virussen op. De Universiteit van Harvard heeft een uitgebreid onderzoek verricht naar het verband tussen het fijnstof niveau en de gevolgen van het Corona virus. Zo blijkt dat al een toename van slechts  1 μg/m3 fijnstof in de binnenruimte, een bijdrage levert van maar liefst 8% in het COVID-19 sterftecijfer.

Bron: https://projects.iq.harvard.edu/covid-pm

Onze innovatie

1 De vervuilde binnenlucht wordt door actieve ventilatie opgenomen.

2 Door gebruik te maken van ISO 16890 gecertificeerde filters vindt er mechanische zuivering van fijnstof, aerosolen en virussen plaats.

3 Door verdamping krijgt de droge, fijnstofvrije lucht de ideale luchtvochtigheid.

4 Door optimaal gebruik te maken van de biologische eigenschappen van de plant en de micro-organismen in de grond worden er  schadelijke gifstoffen (voc’s) opgenomen.

5 De schone, gefilterde lucht verspreid zich door het kantoor of lokaal.

6. De LighTube geeft de status van jouw OTree Lilly en de lucht in jouw werkruimte aan door middel van een lichtindicatie. De luchtkwaliteit en het waterniveau van de plant worden door de LighTube weergegeven in real time.

Een ideaal kantoor is een gezond en groene werkruimte

In een kantoor of werkruimte is goede luchtventilatie nodig om de lucht te zuiveren en een frisse ruimte te behouden. Een frisse werkruimte zorgt voor meer concentratie en een gezondere werkomgeving. Dit kan op een goedkopere en natuurlijke manier door middel van de OTree Lilly.

Ons team komt graag bij jouw kantoor of werkruimte langs om de benodigde aantal plantenbakken in te schatten. Doordat er geen installatie tijd is kan jou kantoor direct een gezond kantoor worden!

Schone lucht in de klas bevordert de concentratie van leerlingen en leraren

Wist je dat maar liefst 80% van de Nederlandse basisscholen een ondermaats binnenklimaat hebben? Het klaslokaal is dé plek waar ontwikkeling en zelfontplooiing centraal staan. Een gezonde leeromgeving is hierbij essentieel om optimaal te kunnen concentreren en te presteren.

De Lilly is speciaal ontwikkeld met basisscholen om naadloos te kunnen integreren in het klaslokaal.

OTree Lilly VS Normale plant

Onafhankelijk laboratorium Fytagoras en onderzoeksorganisatie TNO hebben onze innovatie en de werking van de Lilly bewezen. Zie hieronder de verbluffende resultaten!

Normale plant
OTree Lilly

Fijnstof

0% afname
80% afname

Gifstoffen (VOC)

0,35 ppm/min
17,26 ppm/min

Luchtvochtigheid

3,5 ml/uur
23,6 ml/uur

Benieuwd naar de luchtkwaliteit in jouw kantoor of school? Doe een gratis luchtonderzoek door je aan te melden via de volgende link.

De website is momenteel in onderhoud.

Back To Top
×Close search
Zoeken

Uw aanvraag naar gezonde lucht is verzonden! Wij nemen binnen 12 uur contact met u op!

Oeps! Uw aanvraag is de lucht blijven hangen! Probeer het opnieuw

PhytoAir will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.