skip to Main Content

OTree Lilly zuivert de lucht op jouw kantoor en zorgt voor
een betere en gezondere werkplek voor jouw medewerkers

OTree Lilly zuivert en filtert de lucht in het kantoor door middel van onze unieke technologie. Dit verbeterd de gezondheid van de werknemers waardoor er minder ziekteverzuim zal zijn. Ook de prestaties en concentratie van de werknemers zal toenemen bij een gezonde binnenlucht. Bekijk hieronder wat een OTree Lilly voor jouw kantoor kan betekenen.

De Lilly heeft nog meer positieve effecten op de werkvloer. Door het gebruik van planten op kantoor is bewezen dat werknemers zich op vele vlakken veel beter voelen. International vastgoed- en huisvestingsadviseur CBRE heeft in samenwerking met de Universiteit Twente een uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van een gezonde werkomgeving op de werknemers. Hier is onder andere het positieve effect van planten op kantoor in kaart gebracht. Hier kwamen de volgende gegevens uit:

Overgenomen uit “Het sneeuwbaleffect van Healthy Offices” van CBRE Research, 2017 (https://www.cbre.nl/nl-nl/healthy-offices-research). Copyright

Water Verbruik

Door gebruik te maken van een speciaal, door OTree ontwikkeld, substraat hoeft de Lilly slechts een keer per maand water

Energie Zuinig

De Lilly heeft een energieverbruik van slechts 25 Watt

Plug & Play

Het installeren van de Lilly kost enkele seconden.

Wil je meer weten wat de Lilly voor jouw kantoor kan betekenen?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Back To Top
×Close search
Zoeken

Uw aanvraag naar gezonde lucht is verzonden! Wij nemen binnen 12 uur contact met u op!

Oeps! Uw aanvraag is de lucht blijven hangen! Probeer het opnieuw

PhytoAir will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.